Verksamhetsplan

VERKSAMHETSPLAN FÖR DAMKOMMITTÉN  2018

Ledamöter
Marianne Larsson, Monica Wiig, Anna Floderus-Hagberg, Solbritt Edèn, Marie Carlson

Vår Vision
Vi kommer att satsa på olika variationer av tävlingar samt ha andra aktiviteter, ha kul på klubben och med det få en större gemenskap bland damerna. Kommitténs vision är även att få nya dammedlemmar till vår klubb genom de olika aktiviteterna samt att få fler att delta i våra arrangemang.

Verksamhetsmål 2018                                     Aktiviteter 2018 för att nå målet

• Vi kommer att samarbeta med kansli och tränarna på klubben för att fånga upp nytillkomna och potentiella medlemmar till Damkommitténs aktiviteter.
  • Fortsatt personlig kontakt med damerna på golfklubben, vid till exempel träningar och tävlingar, pusha för damkommitténs aktiviteter.
  • Vårt mål för 2018 är att öka deltagandet på våra damtävlingar, att öka deltagandet på våra andra aktiviteter och att få in nya medlemmar till vår klubb.

• Skicka information till nya medlemmar om Damkommitténs aktiviteter
  • Upptaktsträff
  • Fortsäta med tävlingar av varierande slag
  • Matchspel mot Grönlunds damer är vårat mål