Företagspaket

Företagspaket för nya samarbetspartners – marknadsför ditt företag på Upsala GK

Välj Upsala Golfklubbs företagspaket för att exponera ditt företag för våra 2000 medlemmar och 11000 gäster. Upsala Golfklubb har under en säsong ca 55.000 st spelare som tillbringar i snitt 5 timmar på klubben vid varje tillfälle. Som medlem i UGK Business Club kommer Du att träffa många gamla och nya företagare i en avkopplande miljö där många nya affärskontakter knyts.

Som medlem i UGK Business Club genom vårt företagspaket erhåller köparen följande till ett pris av:

Reklampaket från 22.000 kr/år

• Företagsskylt enligt överenskommelse.
  • 1 st 7-dagars spelrätt för valfri person att representera ert företag vid kundvård.
  • Golfträning med vår tränare för kunder och personal.
  • 5st greenfee för Dina kunder, köp fler om Du önskar.
  • En plats i Business Club´s meeting, fyra tävlingstillfällen inkl. middag.
  • Möjlighet att medfölja på den årliga konferensresan till annan ort inom Europa
  • Utnyttja något av våra konferansutrymmen samt restaurangen för företagets representation.
  • Plats i UGK Business Clubs matrikel på hemsidan

Tycker Du detta har något som Du kan tänka Dig hör av Dig.
Om Du har några frågor eller önskemål, ring till mig på 0708-434 880 alt. 018-46 01 20 eller skicka e-post: christer.schenholm@upsalagk.se.

VÄLKOMMEN MED I UGK BUSINESS CLUBFöretagspaket på Upsala GK

Christer Schenholm