Konferens

En konferens på Upsala GK blir alltid en lyckad konferens. Vi erbjuder en konferensanläggning för upp till 60 deltagare i vårt nyrenoverade annex med utsikt över golfbanan. konferensKonferensavdelningen är utrustad med datakanon, projektor, TV, whiteboard, m.m. och vi har naturligtvis trådlöst wifi.

Kostnad för hyra av lokal vid konferens:

Halvdag: 1.300kr
Heldag: 1.900kr

Övriga arrangemang rörande vid konferens gör ni upp i samråd med vår restaurang, 018-46 01 20.

Övriga aktiviteter som Upsala Golfklubb erbjuder i samband med konferens är:
1. Kundaktivitet för icke golfare (ca 60 min) Klubbens pro tar hand om nybörjarna som under ca 60 minuter får prova chippning (närspel) vid våra övningsgreener, långa slag på drivingrangen och avsluta med puttning på vår puttinggreen och ev. en puttningstävling.
2. Kundaktivitet för golfare (ca 60 min) Klubbens pro tar hand om dessa golfare med olika upplägg a. komma igång. b.specialslag, höga, låga, fade, draw m.m. c. hur ska jag slå längre, rakare, svingteknik. d. kontroll av utrustningen (rätt loft, lie och skaft).
3. Företagsskojtävling för etablerade golfare och nybörjare. (ca 1,5 tim) Tävling på vår lilla 9-hålsbana med lagtävling där både etablerade golfare och nybörjare är med och spelar.

För mer information kontakta:
Christer Schenholm på telefon 018 – 46 01 20 eller maila till info@upsalagk.se