Greenfeeutbyte

Under säsongen 2017 kommer fullvärdiga 7- och 5-dagarsmedlemmar i Upsala GK att kunna utnyttja greenfeesamarbete med följande klubbar:

Gävle GK: Medlem i Upsala GK erlägger halva ordinarie greenfeepriset alla vardagar och efter 14.00 på lör-, sön- och helgdagar

Falun-Borlänge: Medlem i Upsala GK erlägger halva ordinarie greenfeepriset alla vardagar och efter 14.00 på lör-, sön- och helgdagar.

Frösåkers GK, Medlem i Upsala GK erlägger halva ordinarie greenfeepriset måndag-torsdag samt fredag före 12.00.

Orresta Golf & Konferens, Medlem i Upsala GK erlägger halva ordinarie greenfeepriset alla vardagar och efter 14.00 på lör-, sön- och helgdagar.

Öregrund GK : Medlem i Upsala Golfklubb har alla dagar 100 kr i rabatt vid spel på Öregrunds Golfklubb.

Nyköpings GK: Medlem i Upsala GK erlägger halva ordinarie greenfeepriset måndag till torsdag.

Bro-Bålsta GK: Medlem i Upsala GK erlägger halva ordinarie greenfeepriset måndag-torsdag samt fredag före 12.00.