• Information gällande 2016

Fredag 22 april inleder vi året med en informationslunch på m/s Kung Carl Gustaf.

Tisdag 24 maj spelar vi årets första sponsorgolf, en partävling med efterföljande middag.

Tisdag 21 juni spelar vi årets andra sponsorgolf, en singeltävling med efterföljande middag.

Tisdag 16 augusti blir det en heldag med buss till en annan golfbana där vi äter lunch, spelar golf och äter middag.

Fredag 23 september avslutar vi årets sponsorgolf i Sverige med den traditionsenliga 3-mannascramblen på lilla 9-hålsbanan.

Maj – oktober spelar vi matchtävlingen Treds Matchstege.

Mer information gällande ovanstående evenemang får ni vid informationslunchen 22 april.

Torsdag 20 oktober – tisdag 25 oktober åker vi på årets konferensresa, mer information och anmälan, se nedan.