• Nyhetsbrev Upsala Golfklubb v 46

Återbäring från Svenska Spel

Genom Svenska Spel så kan man koppla sitt spelkort till valfri idrottsförening. I år fick vi ett bidrag på 2615 SEK att använda till våra ungdomar. Koppla gärna ditt till Upsala GK så får vi återbäring som vi kan använda i vår ungdomsverksamhet. Alla bäckar små!

Bilnyckel BMW upphittad

En bilnyckel är upphittad på anläggningen. BMW är bilmärket och för att få tillbaka nyckeln så behöver man veta vad som också satt fast på nyckelringen. Mot beskrivning alltså.

Öppettider shopen

Öppettider (det går att komma andra tider om ni ringer mig)

Fredag 1 december 9.00-18.00
    Lördag 2 december 9.00-16.00
    Söndag 3 december 9.00-16.00
    Fredag 15 december 9.00-18.00
    Lördag 16 december 9.00-16.00

John Ahlblom, john@golfakademinuppsala.se, 0730320404

Adressändring

Vid byte av adress, mailadress eller telefon, meddela oss detta eller gå in på Min Golf och gör själva dessa ändringar.

facebook homepage instagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.