• Nyhetsbrev Upsala Golfklubb v 25

Nyhetsbrev 21 juni- Upsala Golfklubb

Öppettider Midsommarhelgen

Midsommarafton och midsommardagen är hela klubbhuset stängt, midsommardagen är kiosken öppen mellan 10.00-17.00. Pegränna gäller för alla tre banorna.

Maria Liberg på 3:e plats i EM

Maria Liberg

Ännu en gång ett stort grattis till Maria Liberg som genom en stark avslutning sista dagen i European Seniors Championship på Golfclub Schloss Schönborn i Österrike kom på en fantastiskt fin 3:e plats och var bäst av alla svenskor.

Styrelsens rapport från styrelsemötet 170616

• Då Upsala GK i år fyller 80-år kommer det att firas lite extra i samband med den traditionella Krögargolfen. Utförligt program presenteras senare.
    • Greenfeeintäkterna är, p.g.a. kallt väder och sen säsongsstart, något efter budget när siffrorna från månaden maj har inkommit. Vi hoppas dock på att ta igen detta under resterande del av säsongen.
    • Den 7 juni tackade Styrelsen av fyra riktiga trotjänare som under många år, var och en, har bidragit med tid, kraft och engagemang för klubbens bästa: Lasse Carlsson, Christer Schenholm, Henrik Nilsson och Carl-Magnus Strömberg. Christer lämnar tjänsten som Klubbchef men fortsätter som ansvarig för klubbens sponsorer. Representanter från Styrelsen och ovan tre nämnda herrar gav också dagen till ära varandra en tuff match på Lilla Banan. Lasse, Christer och Carl-Magnus avgick med segern. En avtackningsmiddag avhölls i vår fantastiska restaurang på Håmö. Vi hoppas givetvis att även i framtiden få se dessa herrar både på och i klubben på andra sätt.

Information från Damernas hemliga resa 12 juni

I årets Hemliga resa deltog 36 damer. Resans mål var International GC. Innan avfärd från Håmö fick alla gissa resmål. Endast en dam gissade rätt. Vid ankomst serverades kaffe och smörgås och sedan hade vi kanonstart. Efter drygt fyra timmar i lite nyckfullt väder kom alla in för att avnjuta en god lunch; kycklingfilé med fetaostkräm. På plats ute på International delades pris ut för längsta drive och närmast hål. Annarita Eriksson vann båda priserna. Olle Lindahl tog ett gruppfoto och överraskade oss sedan med att dela ut ett lottat pris; två greenfee-checker som gäller på någon av Golf Stars banor. Lycklig vinnare blev Eva Lundberg.

Tillbaka igen på Håmö firades Hemliga resans 20-årsjubileum med bubbel och ett dignande prisbord. Vinnare i årets tävling blev Karin Rudolfsson med 38 poäng och tvåa kom Susanne Barr Carling, också på 38 poäng men med ett högre hcp. Båda två belönades med fina örhängen respektive halssmycke designade av Per Borup och skänkta av Smyckeboden. Lagpriset togs av Susanne Barr Carling, Solvig Forsberg och Gunilla Hedin med otroliga 85 poäng. Tack alla för en trevlig dag

hälsar årets arrangörer av Hemliga resan

Karin Rudolfsson, Monica Wiig och Birgitta Carlsson Fogdegård.

Ett STORT och VARMT TACK till alla sponsorer!!

Actic
    Hemtex
    Nehlins
    Bergmans
    ICA Väst Flogsta
    Nordea
    Bowlinghallen Fyrishov
    Josef Larsson
    Pharma Consulting Group AB
    COOP Konsum/ Västertorg
    Joy
    Ramboll (Ramböll Sverige AB)
    DHL/ Lars Öbom

UGK Shop
    Upsala Färg AB

Damdag fredag 30 juni

Fredag 30 juni är det damdag på Upsala Golfklubb. Tävlingen spelas som en 2-mannatävling med bästboll på förmiddagen och en poängbogey på eftermiddagen. Anmälan och betalning gör ni via Min Golf.

Lunchmeny 15 till 25 juni

Torsdag 22 juni
    Fläsknoisette med dijonpepparsås och stekt potatis
    Panerad spätta med svampsås och kokt potatis

Midsommarafton
    Stängt

Midsommardagen
    Stängt

Söndag 25 juni
    Fläskschnitzel  med stekt potatis och rödvinssås
    Stekt hokifilé med dillkräm och kokt potatis

Måndag 26 juni
    Pannbiff med pepparsås och stekt potatis
    Stekt  flundrafilé med dillkräm och kokt potatis

Tisdag 27 juni
    Stekt fläsk raggmunk och rårörda lingon
    Kokt sejfilé med äggsås och pressad potatis

Onsdag 28 juni
    Gulasch med ris
    Gravad lax med dillstuvad potatis

Torsdag 29 juni
    Kåldolmar med gräddsås kokt potatis och lingon
    Vegetarisk lasagne

Fredag 30 juni
    Helstekt fläskkarré med gräddsås och kokt potatis och äppelmos
    Bouillabaise som toppas med aioli

Lördag 1 juli
    Husets schnitzel med café de Paris smör  och klyft potatis
    Stekt vitlingfilé med romkräm och pressad potatis

Söndag 2 juli
    Slottstek med gräddsås och kokt potatis och gelé
    Halloumibiffar med morotspure och örtdressing

Adressändring

Vid byte av adress, mailadress eller telefon, meddela oss detta eller gå in på Min Golf och gör själva dessa ändringar.

facebook homepage instagram