Gustafs Skål

Bildcollage

Grattis Björn Kumlin, vinnare av Gustafs skål 2017

Lars Höglunds vandringspris ”Gustafs skål (OMG-match)” 2017

(tävlingsledare Kristian Sundström 070-357 5820)

För att se matchschema av Gustafs skål klicka på länken här nedan:

Gustafs_skal_2017 (Senast uppdaterad 26 augusti)

Matchschema finns också på Seniorernas anslagstavla på Håmö.

OBS! Den som står överst på listan i varje match kontaktar motspelaren och föreslår speltillfällen. Kan spelarna inte komma överens om speltid skall tävlingsledaren kontaktas.
Denne fastställer speldag och starttid. Spelare som då infinner sig ensam på första tee beredd att spela, vinner på walk-over.
Infinner sig ingen av spelarna, diskvalificeras båda. – Om match ej färdigspelats och rapporterats i tid diskvalificeras båda spelarna.

• Matcherna spelas från fastställd utslagsplats, damer: tee 47 (röd), herrar: tee 56 (gul), herrar 75: tee 56 (gul) eller 51(blå) efter eget val vid varje tillfälle. Kommittén kan bevilja undantag efter egen begäran av spelare med godtagbara skäl(Guideline är Spel- och tävlingshandboken.)

För att se stadgar för Gustafs skål klicka på länken här:

Gustafs-skål-Stadgar-2017B