Inbjudningar

Inbjudan OM Singel 1 på Johannesberg GK 16 maj 2017

Inbjudan OMSingel1 2017

Inbjudan till Stora Seniorslaget 12-14 juli 2017

En tävling som går på tre banor, Vassunda GK, Sigtuna GK och final på  Upsala GK. Fina priser.

Klicka på länken här nedan för att se inbjudan:

Inbjudan Stora Senior Slaget 2017
________________________________________________________________________________________

UGK-SENIORSLAGET 2017

Tävling om Bo Malmborgs vandringspris. Årets 10 deltävlingar ingår, och de 6 bästa nettoresultaten (slaggolf) räknas samman och avgör placeringen. Vid lika resultat om 1:a plats avgör bästa nettoscore(er), för övrigt används delade placeringar.
UGK-Seniorslaget som omfattar 10 tävlingar (slaggolf) och spelas på onsdagar.  Gästande spelare tävlar endast om dagspriser.
Anmälan              I GIT-systemet senast kl 19.00, på måndagen före speldagen.

UGK-SENIORPOÄNGEN 2017

Tävling om Bengt Sjöbergs ständigt vandrande pris, en modell av HMS Bounty. Årets 10 deltävlingar ingår, och de 6 bästa poängbogeyresultaten räknas samman och avgör placeringen. Vid lika resultat om första plats avgör högsta poäng i en deltävling.  Är denna poäng lika jämförs näst bästa, etc. tills en segrare kan koras. För övriga används delade placeringar.
UGK-Seniorpoängen som omfattar 10 poängbogeytävlingar på onsdagar. Gästande spelare tävlar endast om dagspriser.

MATCHTÄVLINGEN 2017

I matchtävlingen om Gustafs Skål (OMG-match) spelas om det ständigt vandrande priset ”Gustafs skål”, donerat av Lars Höglund.
Anmälan                    Anmälning och betalning i GIT-systemet eller i receptionen, senast onsdag 17 maj kl. 15.00. Endast öppen för medlemmar i UGK.