Inbjudningar

OM Singel på Friiberghs GK tisdagen den 29 maj 2018

Tävlingen är öppen för alla födda 1958 eller tidigare som innehar officiellt handicap
samt tillhör golfklubb i Upplands golfförbund.
Spelform: Singel slaggolf med handicap i två klasser; A och B. H75+ bereds möjlighet
att spela från gul eller röd tee eller motsvarande. Anmälda spelare genom spelhcp så
att de båda klasserna blir lika stora. Spelare som efter lottning ändrat sin spelhcp
startar i den klass han/hon inlottats.
Anmälan: Anmälan senast 28 maj 09:00, via golf.se. Anmälan som inte återtagits före
anmälningstiden utgång är bindande. Arrangerande klubb har rätt att fakturera
anmälningsavgift för anmälan som inte återtagits i rätt tid. Om spelare uteblir från
tävling ska anmälningsavgiften vara betald före start i nästa tävling.
Kostnad: 250 kr inklusive tävlingsgreenfee.
Prisutdelning: Sker snarast efter varje klass som slutfört tävlingen. Pristagare ska
antingen personligen eller genom ombud hämta sitt pris. Ombud ska anmälas till
tävlingsledningen efter slutförd rond.
Varmt välkomna
Friiberghs GK, seniorkommittén

Stora Seniorslaget 4-6 juli 2018

En tävling som går på tre banor, Upsala GK,  Vassunda GK och final på  Sigtuna GK. Fina priser.

Klicka på länken här nedan för att se inbjudan:

Stora Seniorslaget 2018
________________________________________________________________________________________

UGK-SENIORSLAGET 2018

Tävling om Bo Malmborgs vandringspris. Årets 8 deltävlingar ingår, och de 5 bästa nettoresultaten (slaggolf) räknas samman och avgör placeringen. Vid lika resultat om 1:a plats avgör bästa nettoscore(er), för övrigt används delade placeringar.
UGK-Seniorslaget som omfattar 8 tävlingar (slaggolf) och spelas på onsdagar.  Gästande spelare tävlar endast om dagspriser.
Anmälan              I GIT-systemet senast kl 19.00, på måndagen före speldagen.

UGK-SENIORPOÄNGEN 2018

Tävling om Bengt Sjöbergs ständigt vandrande pris, en modell av HMS Bounty. Årets 8 deltävlingar ingår, och de 5 bästa poängbogeyresultaten räknas samman och avgör placeringen. Vid lika resultat om första plats avgör högsta poäng i en deltävling.  Är denna poäng lika jämförs näst bästa, etc. tills en segrare kan koras. För övriga används delade placeringar.
UGK-Seniorpoängen som omfattar 8 poängbogeytävlingar på onsdagar. Gästande spelare tävlar endast om dagspriser.

MATCHTÄVLINGEN 2018

I matchtävlingen om Gustafs Skål (OMG-match) spelas om det ständigt vandrande priset ”Gustafs skål”, donerat av Lars Höglund.
Anmälan                    Anmälning och betalning i GIT-systemet eller i receptionen, senast onsdag 16 maj kl. 15.00. Endast öppen för medlemmar i UGK.