Golfstore Shop

Golfstore – Utrustning och utbildning efter spelarens ambitioner och förutsättningar

Hos oss finner du allt du behöver för att få roligt med din golf och bli en bättre golfspelare. I shopen löser du ett rangekort för träning på drivingrangen. Driving rangen är lång och stor – här får du alltid plats, dessutom får du slå på en rangeboll av yppersta klass, Srixon two-piece och one-piece. Hos oss kan du boka in och genomföra en klubbutprovning. John Ahlblom, utsedd till en av världens 100 bästa klubbmakare tillika ”KZG clubfitter of the year 2016”, hjälper dig. Vår shop är fylld med det senaste av golfutrustning och golfmode. Här bokar du in lektioner för utveckling av ditt spel. Vi vill inspirera dig till att träna och spela golf!

Vi hoppas att du kommer att trivas med oss.

Golfakademin är medlem i Golfstore

Golfstore är en inköpsorganisation med 197 golfshopar runt om i Europa. Genom Golfstore kan vi bl a erbjuda snabba leveranser på logo-bollar För att läsa mer om Golfstore klickar du på den här länken: www.golfstore.se

Välkommen till Golfakademin i Uppsala.

Shopen

I vår välsorterade shop finner du allt som behövs för roligare och bättre golf.

Vår butik innehåller såväl klassisk golfkonfektion som det senaste golfmodet. 2017 års klädleverantörer är: Under Armour, Peak Performance, Oscar Jacobson, Footjoy, Ivanhoe, Rhönisch, Daily, Abacus.

Nytt för 2017, Henrik Stenson Eyewear!

I vårt skolager hittar du Ecco, Footjoy och Under Armour. Alla modeller är noga utvalda för att passa olika fötter, kom in och prova!

Vi lagerför bollmärken som Bridgestone, Srixon, Titleist och Callaway samt floridabollar med toppkvalité

Big Max vagnar, bagar och tillbehör är ständigt återkommande varje år samt Titleists och Sun Mountains bagar.

Avståndsmätare vi litar på och tror på med sin enkelhet är Bushnell avståndskikare, tour V3 och tour V4a

Elvagnar som Powakaddy och Motocaddy säljer vi med garantier. Köp din vagn i Sverige och få hjälp med din vagn i Sverige. Tro det eller ej men en El-vagn är lika ömtålig som din bil, den går sönder. Köp den inte i England om du vill ha garantihjälp i Sverige.

Logobollar – vi skickar direkt till din företagsadress, kontakta mig för offert!

Vår specialitet är custom fitting, i den bästa av världar borde alla genomgå en klubbutprovning. Läs mer i fliken ”custom fitting”.

Välkomna till Upsala Golfklubb och Golfakademin i Uppsala

John Ahlblom med personal.
0730-32 04 04, 018-46 01 20,
john@golfakademinuppsala.se