Golfshop & Verkstad

Upsala GK’s Golfshop är till för er medlemmar & gäster. Välkomna!

Golfbutiken ligger i anslutning till entré/reception i klubbhuset. Upsala Golfklubb (UGK) driver butiken där målsättningen är att erbjuda medlemmar & gäster ett gediget utbud av golfrelaterade kvalitetsprodukter. Service, omhändertagande och kunskap är nyckelord gentemot våra kunder. Vi samarbetar med välkända varumärken såsom Titleist, FootJoy, Cobra, Puma, Bushnell, Odyssey m.fl.

I vår intilliggande verkstad erbjuder vi greppbyten, skaftreparationer, lie & loft analyser (Mitchell maskin) m.m. Grepputbytet skall alltid bestå av en bred variation färger, modeller och storlekar. Vi ser till att din golfutrustning håller den kvalitet som den förtjänar!

Är det dags för ditt företag att nå ut på utomordentliga golfartiklar?! Vi erbjuder företagslogotype på flertalet av våra produkter. Det är enkelt, smidigt och lättillgängligt. Låt oss hjälpa till!

”Custom Fitting”/Utprovning i samband med köp av klubbor är en service som är självklar för oss att erbjuda. Vi vill att våra kunder ska få testa varumärke, modell, skaft, längd, lie etc. för att vara säker på att köpet blir genomtänkt och bekräftat. Jakob Remon är vår custom fitting expert på UGK och har god erfarenhet från bl.a. sitt arbete på en väletablerad demo tour för ett välkänt varumärke. Läs mer under Custom Fitting & Trackman. Utprovningen tar ca 45-50 min och kostar 595 kr.  Vid köp av klubbor för 3000 kr så återbetalas 50% av utprovningskostnaden och vid köp av 6000 kr återbetalas 100% av utprovningskostnaden. Utprovningen i sig ger dig som kund en värdefull analys i den senaste Trackman 4 Launch Monitorn.

 

Ge en uppskattad present! Vi erbjuder självklart presentkort i valfritt belopp.

Välkomna!