Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Upsala GK tävlingskommitté 2017

Tävlingskommittén har under året utgjorts av Christer Schenholm, Håkan Pettersson (ordf), Bjarne Nordelöf och Torbjörn Ekblom.

Program
Under 2017 planerades 20 tävlingar som tävlingskommittén ansvarade för. I dessa tävlingar inkluderas KM (KM för D+H70 och äldre arrangerades av senior kommitteen).

Klubbmästare 2017:

Herrar                                             Anton Karlsson

Damer                                            Ebba Simonsson

Juniorer                                         Ej spelad

KM match herrar                        Spelades ej färdigt

Två generationer                       Mikael Svensson/Nathalie Svensson

Äkta makar                                   Gustav Babra/Johanna Babra

D50                                                  Gunilla Sjösten

D60                                                  Ej spelad

D70                                             Maud Lindh

H40                                                  Carl-Magnus Strömberg

H50                                                  Carl-Magnus Strömberg

H60                                                  Martin Söderberg

H70                                             Jan Solum

H80                                             Göran Aldskogius

Tävlingar

Årets tävlingssäsong inleddes med Öppningsscramble och avslutades med Krögarscamblen, två av säsongens populäraste tävlingar.

Håmö Masters fortsatte att locka ett stort antal deltagare och slutsegrare i A klassen blev Thomas Nilsson, i B klassen Lasse Pettersson.

Bergman Cup och ELON Bästboll är tävlingar som är årligen återkommande och tilldrar sig ett stort intresse.

Vi arrangerade SGF Senior Tour D50 där Maria Liberg stod som segrare, vi arrangerade även JSM för klubblag där Upsala GK stod som segrare och gick vidare till nästa steg i Sundsvall.

Administrativt

Vi fick hjälp av klubbchef och reception med stora delar av det organisatoriska och ekonomiska runt tävlingarna samt att få sponsorer till ett flertal tävlingar. Tack till er!

Ett flertal medlemmar har ställt upp som tävlingsledare, assistenter och medhjälpare under säsongen. Tack till er!

I samarbete med UGF arrangerade vi 6:e maj tävlingsledarträff. Deltagare från distriktets klubbar informerades om tävlingsverksamhet och nyheter inför säsongen. Vi spelade även årets TL-golf.

Under säsongen har vi även givit support i samband med UGFs serie- och matchspel.