• Utvärdering La Finca 2017

Utvärdering konferensresa till La Finca oktober 2017

Jag vill tacka er alla för att ni hjälpte till att göra årets konferensresa till en fantastisk upplevelse J.

Bra föredragshållare, tack Johnny Husevik, Mediehuset UNT och Kent Wiberg, Tred Reklam AB, underbart väder, fantastiskt gäng, superfin anläggning, riktigt bra golf (snitt 31p!!! det har vi aldrig tidigare haft på någon resa och fantastiska 102, 98 och 95p i lagtävlingarna), kul att kunna hålla ihop gruppen med gemensamma konferenser, frukostar, luncher, middagar och golf på seneftermiddagarna.

Segrade i den individuella tävlingen (på sin 29:e resa) gjorde Kent ”Nava” Lindström, Länsförsäkringar före Marcus Englund, Team Bygginrede och på 3:e plats kom Joachim Karling, Uppsala Isolering.
    Segrade i lagtävlingen, 13p före andralaget gjorde Peter Andreasson, Ren Jämt, Joachim Karling, Uppsala Isolering, Kent ”Nava” Lindström, Länsförsäkringar och Andres Abrines, Nova Golf.

I CoffeeLounge 9-hålstävling delades 1:aplatsen av Hans Nelin, Infrainvest och Andreas Nygren, CoffeeLounge på fina 25p före Gunnar Preuss, Preuss Wine på 24p.

Ett stort grattis till Robert Östman, RK-Tryck som på La Finca vann finalen i Treds Matchstege över Gert Norling, Plåtkompaniet.

Jag vill rikta ett stort tack till er alla som skänkte priser, Johan på Lundqvist El för den fina elcykeln, Claes-Håkan på ELON för alla priser, speciellt vinkylarna och vinet till damerna, Birger och Stefan på Handelsbanken för nearestpriserna första dagen, Mattias och Mikael på Upplands Ventilationstjänst/Sportringen för alla pikétröjor och alla nearest- och specialpriser, Tonco på Håmö Golfrestaurang för alla luchkuponger, Hasse på Birka Cruises för alla lyxresor, Classe och Andreas på CoffeeLounge för deras återkommande 9-hålstävling, Boban och Anders på Kaffeknappen som såg till att även de inte kom högst upp i resultatlistan fick superfina evenemangspriser, Kent på Tred för priset till Treds Matchstege och jackorna som vi delade ut till alla, Peter, Patrik och Johan på Ren Jämt för greenlagare och handdukar till alla, Lars på Mercedes Benz för utlottning av priser och Christina och Andres på Nova Golf för golfhanddukarna. Hoppas att jag inte har glömt någon.

Under dessa resor pratar vi ju mycket poäng i förhållande till hcp men jag tycker att en person som gör 7 birdies på en rond och även övriga ronder spelade fantastisk golf bör framhållas och det är Magnus Axelid på Relation.

Ett stort tack till Christina och Andres på Nova Golf som fanns där hela tiden och såg till att allt fungerade och ett stort tack till Lars Alricson för all hjälp med konferenserna samt inläggning och utskick av alla start- och resultatlistor samt Hans Jarlekrantz för all hjälp med betting och ekonomi.

När det gäller jackorna som Kent på Tred tillsammans med UGK BC delade ut så fanns det inte storlekar till alla, ni som inte har fått jackor, hör av er till Kent på kent@tred.se  0708-999 879.

Nu nya tag för att hitta en minst lika fin anläggning till nästa års konferensresa