Håmö Golfrestaurang

Lunchmeny

Restaurangen är stängd.

Julbord serveras mellan 27 november – 19 december.

Restaurangen är stängd
vardagar
helger

ERBJUDANDE FRÅN VÅRA NYA KRÖGARE

Nu kan ni köpa bunkerkort i restaurangen och få 10% extra om ni laddar kortet med 1.000-5.000kr och 15% extra om laddar kortet med minst 5.000kr.

Extra erbjudande till alla 7-dagarsmedlemmar som får 10% extra rabatt på hela restaurangens och kioskens utbud när dom betalar med bunkerkortet.

:

Nya krögare
: Det är killarna från Teaterbaren som är våra nya krögare. Sean, Daniel och de andra har rivstartat. Bara positiva omdömen och samarbetet klubb/krögare fungerar perfekt. Förutom de rabatter som man får när man köper bunkerkort får 7 dagars medlemmar 10% rabatt på allting. Det är viktigt för klubben att 7 dagars medlemmar upplever sig som lite premium! Om vi erbjuder mervärde för dessa medlemmar kan vi få fler fullbetalande.
Vi öppnar nu upp ”verandan” mot banan. Fantastiskt ställe att sitta med utsikt över hål 9 och över det svenska kulturlandskapet.

Einar Brekkan
ordförande