• I år ökar vi tillgängligheten med appen Sista 9

  En nyhet för spelåret 2020 är att vi från och med 30 april inför Sista 9 på Upsala GK. Det innebär att du får möjlighet att boka våra sista nio hål samtidigt som det generella bokningstrycket lättar på hela banan.

   

  Så här funkar Sista 9

  Alla bollar som avser att avsluta spelet efter nio hål, meddelar detta via appen Sista 9 som du laddar ner till din smartphone. Andra spelare får då möjlighet att se när spelluckor från hål 10 skapas och boka dessa luckor som nya starttider.

  Tiderna i Sista 9 uppdateras sedan efter speltempot. Det gör att man i förväg kan se när bollen på de första nio hålen blir klara. Spelluckorna kan då tas över med perfekt timing av en ny boll från hål 10.

  Införandet av Sista 9 ökar tillgängligheten för samtliga medlemmar och hjälper samtidigt Upsala GK att öka sina intäkter. Du som användare får dessutom möjlighet att samla greenfee till andra anslutna banor varje gång du lägger ut eller bokar en tid i Sista 9.

   

  Snabbhetspremie till de 200 första
  För att komma igång snabbt och öppna banan för fler, får de 200 första som registrerar sig i appen och anger koden UPSALAGK100 en snabbhetspremie i form av 100 kr greenfee till andra anslutna banor.

  För mer information av fd proffsspelaren Mattias Grönberg tryck på länken nedan:
  Information

   

  Ladda ner appen:
  r laddar du ner Sista 9

   

  Har du frågor, tveka inte att kontakta kansliet.