• KM Match Damer och Herrar

Klubbmästare i matchspel för damer 2019 blev Mia Liberg. Hon besegrade Natalie Svensson på det nittonde hålet efter en jämn match. Mia slog i semifinalen Alice Sylvén och Natalie besegrade Mo Duf i sin semifinal.

Klubbmästare i matchspel för herrar 2019 blev Anton Karlsson. Han besegrade David Nyfjäll i en välspelad match som stördes både av häftiga regnskurar och åskväder. Efter en riktigt bra avslutning av Anton med eagle på 17:e och birdie på 18:e hålet stod Anton till slut som segrare. Anton besegrade Christian Brekkan i sin semi och David slog Carl-Magnus Strömberg på sin väg fram till final.

Mia är i helgen ute och spelar lag-EM för damer. Alice och Natalie har åkt till USA för att gå i skola och träna golf. Anton är ute på Europatouren. Både han och David spelade i förra veckan tourtävlingen i Göteborg.

Det är fantastiskt roligt att våra duktiga spelare både på dam så väl som på herrsidan tar sig tid och spelar våra klubbmästerskap både i singel och match. Är ju inte alltid helt lätt för dem att få in detta i sina spelscheman.

Grattis till segrarna och lycka till i fortsättningen.