Greenfeeutbyte

Under säsongen 2019 kommer fullvärdiga 7- och 5-dagarsmedlemmar i Upsala GK att kunna utnyttja greenfeesamarbete med följande klubbar:

Gävle GK: Medlem i Upsala GK erlägger halva ordinarie greenfeepriset alla helgfria vardagar och efter 14.00 på lör-, sön- och helgdagar

Falun-Borlänge: Medlem i Upsala GK erlägger halva ordinarie greenfeepriset alla helgfria vardagar och efter 14.00 på lör-, sön- och helgdagar.

Frösåkers GK, Medlem i Upsala GK erlägger halva ordinarie greenfeepriset helgfri måndag-torsdag samt helgfri fredag före 12.00.

Orresta Golf & Konferens, Medlem i Upsala GK erlägger halva ordinarie greenfeepriset alla helgfria vardagar.

Öregrund GK : Medlem i Upsala Golfklubb har alla dagar 100 kr i rabatt vid spel på Öregrunds Golfklubb, gäller helgfri vardag.

Bro-Bålsta GK: Medlem i Upsala GK erlägger halva ordinarie greenfeepriset helgfri måndag-torsdag samt helgfri fredag före 12.00.