• Nyhetsbrev 20 juni

Tillgänglighet i Midsommar

Pegränna kommer att gälla på alla 3 banorna under både Midsommarafton och Midsommardagen. Reception, shop och restaurang kommer att vara stängda under Midsommarafton och Midsommardagen. Kiosken kommer att vara stängd under Midsommarafton men öppen på Midsommardagen.

Hemliga resan gick till Öregrunds golfklubb

Tidig morgon den 10 juni var vi 34 glada tjejer som gick på bussen. Innan stora vägen hade vi alla gissat på vart resan skulle gå. Fyra stycken gissade rätt och förärades med 3 bollar i var.

Vi kom fram till Öregrunds GK i strålande solsken men lite vind. Lena Lantz, klubbchef, välkomnade oss när vi intog kaffe och macka.

Vi spelade poängbogey individuellt och i lag. Efter spel fick vi en fantastiskt god lunch. Vann gjorde Helena Boström och tvåa kom Monica Henning. Helena får även ha den fina vandringspokalen hemma i ett år.

Smyckeboden har under flera år sponsrat 1:an och 2:an med fina priser. Helena fick ett halsband och Monica en ring. Ett stort tack till Smyckeboden.

Helena Boström

Här är gänget från 2019 års ”hemliga resa”

Vi vill särskilt tacka alla generösa sponsorer som möjliggjort ett fint prisbord och välkomstgåvor.

Smyckeboden , Mira Mar, Edblads, Hemköp Västertorg, Ramböll, Josef Larsson, Marcona, City Gross, Tidtryck, Nordea, Martina och Olle i shopen, AN Bärgning, Nordea, Kvantum, Fyrishov Bowling, Bredenbergs, Flash, Länsförsäkringar, Håmö Golfkrog, Cervera, Ica Väst Flogsta, Svensk Fastighetsförmedling,

Inbjudan AW Golf fredag 28 juni med efterföljande grillbuffé

Midsommarerbjudande från shopen

Följ med Upsala GK på medlemsresa till Mazagan 16-23 november

Klicka på bilden för att ladda ner PDF-fil

Nedslagsmärken på greenerna

Vi har hittills i år noterat att det är ovanligt många nedslagsmärken på greenerna som inte är lagade, snälla, för allas skull försök att alltid lag dina nedslagsmärken. Lägg även tillbaka uppslagen torv på fairway.

Ta ur flaggstången när ni tar upp bollen ur hålet annars kan ni skada hålkoppskanterna

Tidsbokning

Alla ni som bokar tid på 18-hålsbanan måste senast 15 minuter innan starttiden meddela i receptionen att ni är här.

Om ni har bokat tid och inte kan komma måste ni i god tid meddela detta till receptionen på 018-46 01 20.

Vi kommer från och med maj månad att ha golfvärdar på alla helger.

Anmälan till tävlingar

Ni kan nu anmäla er till årets tävlingar, anmälan gör ni via Min Golf. Vi har i år sänkt anmälningsavgiften till 150kr.

Kommande klubbtävlingar: 12 juli: Birka Cruises Bästboll, ingår i tävlingsutbytet för Uppland, gäster betalar ingen greenfeeavgift.

Kommittétävlingar

För er som har tid och möjlighet arrangerar de olika kommittéerna tävlingar på vardagar, Vardagsgolfen har tävlingar på tisdagar (dessutom på fredagar mestadels på Lilla 9-hålsbanan), Seniorkommittén har tävlingar varje onsdag fm och Damkommittén har tävlingar på torsdagseftermiddagar.

För mer information gå in på vår hemsida www.upsalagk.se och klicka på ”Klubb” och ”Kommittéer”.

Lunchmeny 21 juni – 30 juni: Inkl. sallad, smör, bröd, måltidsdryck samt kaffe och kaka 99:-, serveras 11-15

MIDSOMMARAFTON
    STÄNGT

MIDSOMMARDAGEN
    STÄNGT

Söndag 23/6
    Pannbiff kokt potatis pepparsås
    Grönsaksbiffar med ingefärskräm och med ris

Måndag 24/6
    Kålpudding med kokt potatis och lingonsylt
    Pasta med ostsås

Tisdag 25/6
    Falukorv med kokt potatis och stuvade morötter
    Panerad fiskfilé med kokt potatis och skagenröra

Onsdag 26/6
    Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt eller kokt potatis och löksås
    Havets läckerheter med ris

Torsdag 27/6
    Lammfärslimpa med fetaost och tomatsås och stekt potatis
    Panerad hajmal med ris och wasabikräm

Fredag 28/6
    Oxbringa med rotmos och senap
    Fisk- och skaldjursgratäng med ris

Lördag 29/6
    Korvstroganoff med ris
    Kokt fisk med kokt potatis och pepparrotssås

Söndag 30/6
    Köttbullar med potatismos  gräddsås och lingon
    Panerad rödspättafilé med kokt potatis och curryremoulad

Veckans vegetariska
    Kikärtsgryta med grönsaker serveras mes ris

Kontantfri klubb

Under 2019 kommer vi, som många andra golfklubbar, att gå mot att bli en mer kontantfri golfklubb, det innebär att vi rekommenderar alla att betala med kort eller swish. Vi gör detta av två orsaker, dels är det en säkerhetsrisk att ha kontanter i kassan och sedan kostar det att lämna pengar till banken. Vi hoppas att ni har förståelse för förändringen, men självklart kommer möjligheten att betala med kontanter att finnas kvar hela året.

Träning och kurser för medlemmar är nu i full gång

Just nu är det full fart på alla typer av kurser, grundkurser, nybörjarkurser, fortsättningskurser, privatlektioner, custom fitting, m.m. För mer information och anmälan gå in på www.upsalagk.se klicka på ”Shop & Tränare” och ”Lektioner och kurser”.

Har du rätt adress i GIT?

Vid byte av adress, mailadress eller telefon, meddela oss detta vi eller gå in på Min Golf och gör själva dessa ändringar.

facebook homepage