• Nyhetsbrev 15 augusti

Golfskoj på Upsala GK

Europatourtävling på Hills i Göteborg 22-25 augusti

I Europatourtävlingen på Hills nästa vecka så har Upsala GK glädjande nog två spelare med, Anton Karlsson som spelar som medlem på Europatouren och David Nyfjäll som har fått en specialinbjudan, kul med två spelare från Upsala GK.

Den här veckan spelar Anton i Tjeckien, ni kan följa Anton på www.svenskgolf.seunder resultat.

Anton Karlsson

David Nyfjäll

Exklusiv utprovning från Titleist 21 augusti

Kulturenkät Vision 50/50 till klubbens medlemmar

Upsala GK är en av cirka hundra golfklubbar i landet som under ledning av Svenska Golfförbundet påbörjat en utvecklingsresa mot en mer inkluderande och jämställd golf. Läs mer om Vision 50/50 på golf.se/vision5050.

Vi vet enligt genomförda undersökningar att en majoritet av de som lämnar golfen uppger att känslan av exkludering är huvudanledningen. De upplever inte att de kommit in i gemenskapen och känner sig inte välkomna.

Som en del i utvecklingsprogrammet ingår därför en medlemsenkät, Vision 50/50-enkäten. Den fokuserar på det sociala klimatet och kulturen i golfklubben, hur man som medlem upplever kulturen och klimatet. Svaren ligger till grund för klubbens fortsatta utvecklingsarbete och vi sätter stort värde på din medverkan.

Du kommer inom kort att få ett mejl med inbjudan till enkäten. Undersökningen tar några minuter att besvara och genomförs under vecka 34 i samverkan med Svenska Golfförbundet och deras samarbetspartner, analys- och konsultföretaget Players 1st. Dina svar är naturligtvis anonyma.

OBS! Enkäten skickas från Players 1st och kan fastna i SPAM-filter. Om du inte fått något mejl mellan den 19 – 20 augusti, titta i din ”skräppost”.

• Vision 50/50-enkäten är en separat enkät. Den 28 augusti kommer klubbens vanliga medlemsenkät att skickas ut till de medlemmar som ej fått den enkäten tidigare i sommar. Det är en stor hjälp för klubben om du hjälper oss med att fylla i båda enkäterna. DS

Tack på förhand!

Uppsala 190807

Styrelsen i Upsala GK

Sommarrea i shopen

Inbjudan DM för Seniorer

Bifogat finner ni inbjudan till DM för Seniorer som spelas 3 september på Golf Uppsala (Söderby och Edenhof) samt på Vassunda.

Ladda ner inbjudan.

Lite detaljer om nya handicapsystemet.

För att läsa lite mer om det nya handicapsystemet som införs 2020 gå då in på följande länk https://golf.se/varldshandicapsystemet

Registrera många ronder under 2019.

Tidsbokning

Alla ni som bokar tid på 18-hålsbanan måste senast 15 minuter innan starttiden meddela i receptionen att ni är här.

Om ni har bokat tid och inte kan komma måste ni i god tid meddela detta till receptionen på 018-46 01 20.

Vi kommer från och med maj månad att ha golfvärdar på alla helger.

Anmälan till tävlingar

Ni kan nu anmäla er till årets tävlingar, anmälan gör ni via Min Golf.

Kommande klubbtävlingar:  25 augusti: Titleist/Håmö Masters deltävling 4

7 september: KM Äkta Makar

14 september: KM 2 Generationer

15 september: ELON:s Bästboll

5 oktober: Krögarscramble

Kommittétävlingar

För er som har tid och möjlighet arrangerar de olika kommittéerna tävlingar på vardagar, Vardagsgolfen har tävlingar på tisdagar (dessutom på fredagar mestadels på Lilla 9-hålsbanan), Seniorkommittén har tävlingar varje onsdag fm och Damkommittén har tävlingar på torsdagseftermiddagar.

För mer information gå in på vår hemsida www.upsalagk.se och klicka på ”Klubb” och ”Kommittéer”.

Lunchmeny 16 augusti – 25 augusti: Inkl. sallad, smör, bröd, måltidsdryck samt kaffe och kaka 99:-, serveras 11-

Fredag 16/8
    Pasta Carbonara
    Kokt sejfilé med romsås och kokt potatis

Lördag 17/8
    Plommonspäckad fläskarrè med gräddsås och stekt potatis
    Stekt koljafilé med skagenröra och kokt potatis

Söndag 18/8
    Pannbiff kokt potatis pepparsås
    Fisk och skaldjursgratäng med mos

Veckans vegetariska: Grönsaksbiffar med ingefärskräm och med ris

Måndag 19/8
    Kålpudding med kokt potatis och lingonsylt
    Pasta med ostsås

Tisdag 20/8
    Falukorv med kokt potatis och stuvade morötter
    Panerad fiskfilé med kokt potatis och skagenröra

Onsdag 21/8
    Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
    Havets läckerheter med ris

Torsdag 22/8
    Ärtsoppa, pannkaka med sylt och grädde
    Panerad hajmal med ris och wasabikräm

Fredag 23/8
    Bellmanpytt med stekt ägg och rödbetor
    Fisk- och skaldjursgratäng med ris

Lördag 24/8
    Stekt kycklingfilé med stekt potatis, tzatziki och tomatsås
    Kokt torsk med kokt potatis, skirat smör och riven pepparrot

Söndag 25/8
    Lammfärslimpa med fetaostsås och stekt potatis
    Panerad rödspättafilé med kokt potatis och curryremoulad

Veckans vegetariska: Kikärtsgryta med ris

Kontantfri klubb

Under 2019 kommer vi, som många andra golfklubbar, att gå mot att bli en mer kontantfri golfklubb, det innebär att vi rekommenderar alla att betala med kort eller swish. Vi gör detta av två orsaker, dels är det en säkerhetsrisk att ha kontanter i kassan och sedan kostar det att lämna pengar till banken. Vi hoppas att ni har förståelse för förändringen, men självklart kommer möjligheten att betala med kontanter att finnas kvar hela året.

Träning och kurser för medlemmar är nu i full gång

Just nu är det full fart på alla typer av kurser, grundkurser, nybörjarkurser, fortsättningskurser, privatlektioner, custom fitting, m.m. För mer information och anmälan gå in på www.upsalagk.se klicka på ”Shop & Tränare” och ”Lektioner och kurser”.

Har du rätt adress i GIT?

Vid byte av adress, mailadress eller telefon, meddela oss detta vi eller gå in på Min Golf och gör själva dessa ändringar.

facebook homepage