• Nyhetsbrev 12 december

Kurser och träningar vinter, vår och sommar

Nu har Marcus och Jakob skapat en mängd kurser och träningstillfällen som börjar v 3. och fortsätter över hela säsongen, boka gärna så fort som möjligt för att vara säker på att få de tider ni önskar.

Klicka på respektive program för mer information.

Julgolf på Lilla 9-hålsbanan

Om vädret tillåter så kommer traditionsenligt julgolfen att spelas över 9 hål på Julafton kl. 10.00 och är öppen för alla som vill vara med. Om du vill vara med så är det samling i klubbhuset 9.30, medtag gärna tomteluva.

Frivilliga till EM för Boys

4-12 juli 2020 arrangerar Upsala GK EM för Boys och då kommer 16 nationer med 6 spelare och 3-4 ledare att komma till Upsala GK.

EM för Boys är ett av de största golfeventen i Sverige 2020 och det innebär att vi kommer att behöva ett antal frivilliga som kan hjälpa till med t.ex. resultatrapportering från hålen, forecaddies på vissa hål, chaufförer till våra minibussar som skjutsar deltagarna till och från Radisson Blue som är officiellt spelarhotell, värdar och värdinnor, m.m. Om du (ni) är villiga att hjälpa till under EM så skicka då gärna ett mail till info@upsalagk.se och berätta gärna när under perioden ni kan hjälpa till och då helst med vad.

Ny krögare

Vi har nu skrivit kontrakt med ny krögare och det blir Sean Sliwinski, som idag driver Teaterbaren, som kommer att driva vår restaurang fr.o.m. nästa säsong.

Vi hälsar Sean välkommen till Upsala Golfklubb. Jag har vidtalat Sean om att få en presentation som jag kan lägga med i nästa nyhetsbrev.

Vi vill även tacka Tonco och Karin för deras  4år på Upsala GK och önska dom lycka till nu när dom återvänder till Grönlunds GK.

Tidningen Svensk Golf

Från och med maj 2020 så har Svenska Golfförbundet sålt rättigheterna till tidningen Svensk Golf till tidningsförlaget Egmont, sista numret från Svenska Golfförbundet kommer under våren och första numret från Egmont kommer att komma ut 2 juni. Om ni vill prenumerera på Svensk Golf gå då in på följande länk https://www.dintidning.se/SG3192

Allmän information

18-hålsbanan och Mellanbanan är nu stängda för säsongen, information om hur Lilla 9-hålsbanan är öppen (mycket beroende på frost) hittar ni på Facebook, sök på Upsala Golfklubb.

Klubbhuset är öppet varje vardag mellan 9-15,lördag o söndag 9-12.

Medlemsresa i mars 2020

Vårens medlemsresa går 7-14 mars till Costa Navarino i Grekland, träning med pro ingår varje dag. För mer information se nedan.

Ladda ner PDF

Årsavgiftsfakturering

I början av november fakturerade vi hälften av alla medlemmar, resterande fakturering kommer att ske i mitten av december.

Lite detaljer om nya handicapsystemet.

För att läsa lite mer om det nya handicapsystemet som införs 2020 gå då in på följande länk https://golf.se/varldshandicapsystemet

Registrera många ronder under 2019.

Har du rätt adress i GIT?

Vid byte av adress, mailadress eller telefon, meddela oss detta vi eller gå in på Min Golf och gör själva dessa ändringar.

facebook homepage