• Nyhetsbrev 23 januari

Se Sirius – AIK i bandy

Fredag 31 januari bjuder Sirius Bandy i samarbete med Upsala Golfklubb in de medlemmar som vill gå på bandy mellan Sirius – AIK. Klicka på länken för att beställa biljetter utan kostnad.

Mellanbanan är nu öppen

Så länge det, för årstiden, varma vädret fortsätter så fortsätter vi att hålla Mellanbanan öppen. Om det blir frost så kan vi stänga (gäller då även Lilla 9-hålsbanan), men kolla på Facebook innan ni åker ut. Det ligger utslagsmattor på alla tees och ni måste spela från dessa mattor. Snälla, laga nedslagsmärken och lägg tillbaka uppslagen torv.

Bunkerkonton i restaurangen

Som vi tidigare meddelat så har vi f.o.m. denna säsong skrivit avtal men en ny krögare till klubbens restaurang och den nya krögaren kommer inte att överta de gamla bunkerkontona, är det någon som vet med sig att ni har behållning kvar på ett bunkerkonto hör då av er senast måndag 10 februari till info@upsalagk.se så löser vi detta.

Lägga tillbaka uppslagen torv på fairway

Vi har noterat att det är väldigt mycket uppslagen torv på fairway, speciellt på Mellanbanan, som inte är tillbakalagd, om det fortsätter kan vi bli tvungna att stänga Mellanbanan då vi ännu inte har någon växtlighet i marken, så snälla, se till att lägga tillbaka uppslagen torv.

Tillgänglighet i inomhusstudion

För er som vill komma igång på egen hand inför säsongen så har ni nu möjlighet att använda vår inomhusstudio som ligger nere vid drivingrangen, ni kommer in via koden *202001*. Öppettider är 8.00-20.00, ta med ombytesskor och se till att byta skor direkt när ni kommer in i studion.. När studion är upptagen ser ni i nedanstående schema.

Vision SM guld

Allmän information

Mellanbanan och Lilla 9-hålsbanan är öppna för spel, om inte så meddelar vi detta på Facebook, sök på Upsala Golfklubb.

Alla utslag ska ske från de mattor som vi har lagt ut på varje tee.

Klubbhuset är öppet varje vardag mellan 9-15,lördag o söndag 9-12.

Kurser och träningar vinter, vår och sommar

Nu har Marcus och Jakob skapat en mängd kurser och träningstillfällen som börjar v 3. och fortsätter över hela säsongen, boka gärna så fort som möjligt för att vara säker på att få de tider ni önskar.

Klicka på respektive program för mer information.

Frivilliga till EM för Boys

4-12 juli 2020 arrangerar Upsala GK EM för Boys och då kommer 16 nationer med 6 spelare och 3-4 ledare att komma till Upsala GK.

EM för Boys är ett av de största golfeventen i Sverige 2020 och det innebär att vi kommer att behöva ett antal frivilliga som kan hjälpa till med t.ex. resultatrapportering från hålen, forecaddies på vissa hål, chaufförer till våra minibussar som skjutsar deltagarna till och från Radisson Blue som är officiellt spelarhotell, värdar och värdinnor, m.m. Om du (ni) är villiga att hjälpa till under EM så skicka då gärna ett mail till info@upsalagk.se och berätta gärna när under perioden ni kan hjälpa till och då helst med vad.

Tidningen Svensk Golf

Från och med maj 2020 så har Svenska Golfförbundet sålt rättigheterna till tidningen Svensk Golf till tidningsförlaget Egmont, sista numret från Svenska Golfförbundet kommer under våren och första numret från Egmont kommer att komma ut 2 juni. Om ni vill prenumerera på Svensk Golf gå då in på följande länk https://www.dintidning.se/SG3192

Medlemsresa i mars 2020

På grund av för få anmälningar är vårens medlemsresa till Costa Navarino inställd.

Har du rätt adress i GIT?

Vid byte av adress, mailadress eller telefon, meddela oss detta vi eller gå in på Min Golf och gör själva dessa ändringar.

facebook homepage