• Nyhetsbrev 25 april

Tillgänglighet Valborg och 1 maj

Valborgsmässoafton är klubbhuset och kiosken stängda så det kommer inte att finnas någon möjlighet till köp av förtäring. Alla tre banorna är öppna med pegränna.

Etiketter

Etiketter att fästa på bagbrickorna, som visar att ni har erlagt årsavgiften och vilken medlemskategori ni tillhör, kommer att finnas för uthämtning i receptionen från och med lördag.

Tidsbokning

Alla ni som bokar tid på 18-hålsbanan måste senast 15 minuter innan starttiden meddela i receptionen att ni är här. Om ni har bokat tid och inte kan komma måste ni i god tid meddela detta till receptionen på 018-46 01 20. Vi kommer från och med maj månad att ha golfvärdar på alla helger.

Anmälan till tävlingar

Ni kan nu anmäla er till årets tävlingar, anmälan gör ni via Min Golf. Vi har i år sänkt anmälningsavgiften till 150kr.

Fösta klubbtävling ”Öppningsscramblen” spelas söndag 5 maj, en 4-mannascramble där frukost och lunch ingår. Första deltävlingen av Titleist Masters spelas lördag 1 juni, anmälan till övriga deltävlingar av Titleist Masters kan bara göras en månad innan tävlingsdatum. Traditionsenligt spelas Bergman Cup på Nationaldagen 6 juni. Söndag 26 maj spelas UGF Masters på ett antal klubbar i Uppland, en 2-manna Bästboll med finalspel 3 september på Åland.

Ni kan redan nu anmäla er till årets matchtävlingar, KM Match Dam och Herr samt Familjepokalen, sista anmälningsdag är 19 maj.

Alla KM tävlingar kommer i år att vara gratis att spela, kul om många av er anmäler sig.

Anmälan till Golfskoj

Golfskoj för knattar startar söndag 12 maj kl. 14.00. Anmälan gör ni till tranare@upsalagk.se Ämne: Anmälan Golfskoj. Vid första träningstillfället informeras föräldrar om fortsatt upplägg och antal grupper. Vid frågor och om ni vill ha mer information maila då till Bosse Holmström på golfhole@gmail.com

Byte av rangekort

Modevisning

I ett samarrangemang mellan Damkommittén och shopen anordnas 29 april årets modevisning på Upsala Golfklubb. För mer information gå in på www.upsalagk.seoch läs under ”Aktuellt”

Kontantfri klubb

Under 2019 kommer vi, som många andra golfklubbar, att gå mot att bli en mer kontantfri golfklubb, det innebär att vi rekommenderar alla att betala med kort eller swish. Vi gör detta av två orsaker, dels är det en säkerhetsrisk att ha kontanter i kassan och sedan kostar det att lämna pengar till banken. Vi hoppas att ni har förståelse för förändringen, men självklart kommer möjligheten att betala med kontanter att finnas kvar hela året.

Försäsongsträningen för medlemmar är nu i full gång

I slutet av februari körde vi igång med vinterkurser som följs av vår- och sommarkurser, vi kommer även att ha nybörjarkurser och privatlektioner. För mer information och anmälan gå in på www.upsalagk.se klicka på ”Shop & Tränare” och ”Lektioner & kurser.

Har du rätt adress i GIT?

Vid byte av adress, mailadress eller telefon, meddela oss detta vi eller gå in på Min Golf och gör själva dessa ändringar.

facebook homepage