• Nyhetsbrev 12 oktober

Söndagen 12 oktober – Sista helöppna dagen på UGK!

Receptionen, Restaurangen, Kiosken & Shopen stänger för säsongen nu på söndag.

Omklädningsrummen kommer fortsatt vara öppna under dagtid.

Shopen kommer att ha öppet på helgerna när det börjar närma sig december och jul.
    Kom ihåg att fynda julklappar i vår egen shop nu till nedsatta priser.
    Återkommer med exakta datum och öppettider.

Höstgreenfee – 8 oktober

Betalas i luckan på kortsidan av klubbhuset som vetter mot stora puttinggreenen

Stora Banan                                  Vardag 400 SEK & Helg 500 SEK
    Mellanbanan                                  Vardag 200 SEK & Helg 300 SEK
    Lilla Banan                                    Vardag 100 SEK & Helg 200 SEK

Juniorer har 50% på avgifterna ovan. I övrigt gäller inga andra rabatter.

Julbord i Restaurangen 26/11-22/12

Passa på att boka julbord i vår trevliga restaurang på Håmö Gård i år! Priset är 475 SEK / person och minsta antalet personer är 15 st. Ring eller maila Karin & Tonco på 073-530 10 97 eller Info@uppsala-golfrestaurang.se

Julbord Upsala Golfklubb

Andreas Högberg Piik lämnar UGK

Vår Head Pro och tillika väldigt omtyckta medarbetare Andreas har valt att acceptera ett erbjudande från Djursholms Golfklubb inför säsongen 2019. Vi är givetvis ledsna över att han lämnar oss, men önskar honom varmt lycka till i sin vidare karriär. Rekryteringen av hans ersättare kommer att inledas inom kort.

Har du rätt adress i GIT?

Vid byte av adress, mailadress eller telefon, meddela oss detta vi eller gå in på Min Golf och gör själva dessa ändringar.