• Nyhetsbrev Upsala Golfklubb v 16

Grand Opening 28:e april

Den 28:e april kommer alla enheter hos oss här på Håmö att öppna med full bemanning och kraft! Vilka banor och träningsmöjligheter som är öppna bestäms av vädrets utveckling till dess. Men butik, range, reception, kansli och restaurang kommer då att öppna enligt gällande öppettider. Det är också mycket möjligt att vi smyger igång vissa delar tidigare, så håll utkik i våra kommunikationskanaler.

Banorna

Nu har i stort sätt all snö försvunnit från banorna. Däremot är det fortfarande kvar tjäle på vissa ställen, samt att temperaturen nere i marken inte är så hög så att gräset börjat växa på sig. Vi använder oss av täckdukar på greenerna för att få igång dem så fort som möjligt. Ibland har vi varmt på dagarna, men fortfarande är det allt för kallt på nätterna för att det ska börja växa ordentligt. Vi hoppas på högre dygnstemperaturer och att vi kan öppna banorna när de klarar belastningen av spel.

Restaurangen

Restaurangen har nu öppnat så smått med mackor, fikabröd, kaffe och dricka. Än så länge serveras inte lunch och Karin och Tonco ställer nu i ordning lokaler och skafferier inför säsongen. Öppettiderna är ännu inte fasta, men har man Swish så kan man alltid få sig något till livs om klubbhuset är öppet.

Rangen

Rangen är öppen med s k ”självplock”. Anledningen till det är att temperaturerna på nätterna ännu inte garanterar att vi kan sätta igång bollmaskinen och därigenom bolltvätten. Risken finns annars att den fryser sönder, med dyra reparationer som resultat. Övriga träningsområden är stängda.

Butiken

Vi håller, som bäst, på att packa upp, hänga och prismärka säsongens godbitar i butiken. Det är som ni vet Titleist, Puma, Cobra och Footjoy som kommer att vara tongivande, men även andra varumärken och leverantörer kommer att få bistå med sina produkter för att vi ska kunna skapa en bra butiksupplevelse för våra medlemmar och gäster.

Tävlingssäsongen går igång 13 maj

Adressändring

Vid byte av adress, mailadress eller telefon, meddela oss detta vi eller gå in på Min Golf och gör själva dessa ändringar.

facebook homepage instagram