Våra Tränare

Golfutbildning på Upsala Golfklubb 2021

Välkomna till en spännande golfsäsong på Upsala GK! Nytt för i år är att all golfutbildning drivs av golfklubben själva med egen personal. Vi som hjälper er under säsongen presenteras här nedan. Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa er!

 

Jakob Remon, Assisterande Pro & Custom Fitting expert

Jakob Remon, 27 år gammal och har varit medlem i Upsala GK sedan 2011. Inledde min golfkarriär i mitten av 00-talet på Kåbo GK och har blivit en riktig golfnörd under åren som gått. När jag började på golfgymnasiet i Uppsala 2010 så kändes bytet till UGK naturligt.

Har under åren på UGK spelat både i herr och juniorlag, spelat på juniortourerna och svenska minitouren och även suttit i styrelsen från 2014 fram tills 2018. Våren 2018 så gick jag PGAs TAU, Tränar Assistent Utbildning, och fick mersmak på tränaryrket. Nu under hösten 2019 så började jag PGAs HTU, Högre Tränar Utbildning, och kommer att vara färdigutbildad tränare 2022. Utöver det så har jag jobbat åt klubbtillverkaren Ping och kört deras demotour/utprovningstour 2015 och 2016. Och nu senast under 2017 så har jag varit ute i Europa och gått caddie åt Anton Karlsson på Europatouren.

Vill ni prata klubbor eller bara golf allmänt så kom bara förbi. Jag ser fram emot att träffa er under säsongen

Kontakt & Bokning: jakob.remon@upsalagk.se, 073-159 81 39

 

Therése Larsson, PGA Professional

Therése Larsson (Tessan) 29 år och född i Örebro. Mitt golfspel startade när jag var 8 år på Örebro GK (numera Lanna Lodge Golfresort). Jag har tävlat nationellt och internationellt både som amatör och proffs. Jag fick möjligheten att vara en del av Flicklandslaget som spelare och har dessutom gått på Riksidrottssgymnasium i golf. Jag har idrottspsykologiutbildning från Högskolan i Halmstad och Högre tränarutbildningen via Svenska PGA. Jag slutade min egen golfkarriär 2016. Jag intresserar mig för helheten och dessutom coaching. Fokus hos mig är Junior- och elitgolf, men jag kommer vara tillgänglig för privatlektioner och medlemsträningar.

Jag ser fram emot att träffa er och få vara en del av er utveckling.

 

 

 

Kontakt & Bokning: therese.larsson@upsalagk.se , 070-5088201

Bosse Holmström, Assisterande Pro 

Bosse Holmström med golfbakgrund i Östersund-Frösö GK. Där jobbade jag med såväl ungdomsverksamhet samt huvudansvarig för elitdamer under 6 år. 2005 flyttade jag till Uppsala och UGK blev det naturliga valet med eftersom jag hade min 12 åriga dotter med mig.

Under mina år i klubben har jag funnits med i ungdomsverksamheten på olika nivåer genom åren inte minst genom min dotter. Vid sidan om golfen jobbar jag med ledarskapsutveckling och coaching, framförallt inom flygbranschen. Tränarmässigt har jag har gått golfförbundets utbildningar steg 1, 2 och 3 (elitcoachutbildning)+ svingteknik.

Jag har jobbat som assisterande tränare på ungdomssidan under senaste fyra åren och de flesta har säkert sett mig på söndagar och kvällar med ett antal ungdomar då jag varit huvudtränare för de yngre grupperna upp till ca 12 år.

Jag ser fram emot att möta alla såväl nya som gamla medlemmar under säsongen!

Kontakt & Bokning: golfhole@gmail.com , 073-516 00 22

 

Marcus Eidelöf, Klubbchef & tränare

Marcus Eidelöf 36 år och född i Eskilstuna. Mitt golfspel startade när jag var 7 år på Torshälla GK. Jag spelade aktivt tills 2009 när jag fick avbryta på grund av skada. Jag startade då min tränar karriär. Jag har de senaste 10 åren varit verksam i Norge där jag varit klubb tränare och inhyrd landslagscoach. Jag har min PGA utbildning genom Svenska PGA men har också utbildningar genom TPI och högskolan. Jag är duktig på helheten och jobbar mycket med din vardags fysik och rörelse för att du skall utveckla ditt golfspel. Fokus hos mig är Junior och elit golf. Men jag kommer vara tillgänglig för privatlektioner och div medlemsträningar.

Har du ideer eller förslag hur vårt tränar team på Upsala GK kan hjälpa dig tag gärna kontakt med mig.

 

 

 

 

Kontakt & Bokning: marcus.eidelof@upsalagk.se , 076-1331 180