Våra Tränare

Golfutbildning på Upsala Golfklubb 2019

Välkomna till en spännande golfsäsong på Upsala GK! Nytt för i år är att all golfutbildning drivs av golfklubben själva med egen personal. Vi som hjälper er under säsongen presenteras här nedan. Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa er!

 

Vakant, Headpro

 

 

Jakob Remon, Assiterande Pro & Custom Fitting expert

Hej!

För er som inte vet vem jag är sedan tidigare så heter jag Jakob Remon, 24 år gammal och har varit medlem i Upsala GK sedan 2011. Inledde min golfkarriär i mitten av 00-talet på Kåbo GK och har blivit en riktig golfnörd under åren som gått. När jag började på golfgymnasiet i Uppsala 2010 så kändes bytet till UGK naturligt.

Har under åren på UGK spelat både i herr och juniorlag, spelat på juniortourerna och svenska minitouren och även suttit i styrelsen från 2014 fram tills nu. Utöver det så har jag jobbat åt klubbtillverkaren Ping och kört deras demotour/utprovningstour 2015 och 2016. Och nu senast under 2017 så har jag varit ute i Europa och gått caddie åt Anton Karlsson på Europatouren.

Ser fram emot att träffa er under säsongen!

Kontakt & Bokning: jakob.remon@upsalagk.se, 073-159 81 39

 

 

Bosse Holmström, Assisterande Pro

Hej!

Jag heter Bosse Holmström och har min golfbakgrund i Östersund-Frösö GK. Där jobbade jag med såväl ungdomsverksamhet samt huvudansvarig för elitdamer under 6 år. 2005 flyttade jag till Uppsala och UGK blev det naturliga valet med eftersom jag hade min 12 åriga dotter med mig.

Under mina år i klubben har jag funnits med i ungdomsverksamheten på olika nivåer genom åren inte minst genom min dotter. Vid sidan om golfen jobbar jag med ledarskapsutveckling och coaching, framförallt inom flygbranschen. Tränarmässigt har jag har gått golfförbundets utbildningar steg 1, 2 och 3 (elitcoachutbildning)+ svingteknik.

Jag har jobbat som assisterande tränare på ungdomssidan under senaste tre åren och de flesta har säkert sett mig på söndagar och kvällar med ett antal ungdomar då jag varit huvudtränare för de yngre grupperna upp till ca 12 år.

Jag ser fram emot att möta alla såväl nya som gamla medlemmar under säsongen!

Kontakt & Bokning: tranare@upsalagk.se , 073-516 00 22