• Away From Home

A F H
    Away From Home

Golf är en idrott men också en social aktivitet. I denna mix ligger golfens tjusning. Vi kan alla själva bestämma vad som är viktigt – tävlingen/idrotten eller det umgänge som golfen bjuder på. Detta har också betytt att man spelar golf på andra banor, träffar nya människor och har utbyte med andra klubbar.
    AFH var från början ”gubbarna på loftet” dvs de som under de kalla och mörka månaderna åkte ut till klubben, drack kaffe och och spelade 9 hål på Lilla banan. Efter det mera kaffe, punsch och en sittning där alla världens problem skulle lösas.
    AFH – away from home betyder att vi första måndagen i månaden åker tillsammans och spelar golf på våra grannbanor. Företrädesvis spelar vi de banor som vi har greenfee samarbete med. Vi spelar om en replika av ”The Claret Jug” inhandlad hos en skomakare på Market Street i St Andrews! Sten Gidlund är stolt innehavare av The Jug två år i rad! Sten är också AFH general. Han håller ordning på bokningar.
    AFH är inte en stängd grupp utan de som vill vara med är välkomna. Vi är inte längre ”gubbarna på loftet” utan bjuder särskilt in kvinnor till AFH. I sommar har vi hittills varit på Bodaholm i maj och Frösåker i juni. Nästa AFH är Bro Bålsta 5 juli. Först till kvarn…….
    Plats: Bro Bålsta GK
    Datum: 5 Juli (återkommer med tid)
    Anmälan: senast 27 juni till Sten sten.gi@telia.com