Golf i Uppsala - medlemskap

Bli medlem

Vår vision är att Upsala Golfklubb ska vara en naturlig mötesplats för alla – oavsett kön, ålder och ”handicap”. Där vi kan träffas för att spela golf, avnjuta en lunch eller kopp kaffe.

Golfanläggningen

Som medlem får du tillgång till en av de bästa golfanläggningarna i Sverige. Stora banan är rankad som den 46:e bästa golfbanan i Sverige enligt Svensk Golf.

  • Stora övningsområden
  • Inomhusstudio med golfsimulator
  • Välsorterad shop
  • PGA-utbildade tränare
  • Utsökt restaurang
  • 36 hål

Spelrätt på Upsala GK

För att bli fullvärdig medlem i Upsala GK införskaffar du en spelrätt – den fungerar som en aktie och ger flera fördelar.

  • Garanterad spelrättighet
  • Reducerad årsavgift

Fadder

Vår ambition är att kunna erbjuda ett faddersystem så att du som ny medlem kommer att känna dig väl omhändertagen. Vi planerar även återkommande informationsträffar för nya och befintliga medlemmar.

Bättre golfare

Vi vill att alla som är medlemmar i Upsala Golfklubb ska tycka att det är roligt att spela golf och oftast går det hand i hand med utveckling och framsteg. Målet är att vi ska bli lite bättre hela tiden. Våra träningsområden är ständigt under under lupp och förbättras varje säsong som går.

Golfskoj för knattar

För de minsta golfarna erbjuder något som vi kallar ”Golfskoj”. En lekfull introduktion i golf där några av våra duktiga juniorer tillsammans med våra tränare finns till hands varje söndag från slutet av maj, hela juni samt under augusti och september. Föräldrar kan förslagsvis under Golfskoj passa på att spela en 9-hålsrunda eller träna på driving rangen.

Juniorer

För juniorer erbjuder vi, oavsett erfarenhet, träningsgrupper och kurser med tränare. På sommaren har vi veckoläger, samt säsongslöpande tävlingar där alla juniorer får delta. Läs mer på svenskalag.se/upsalagk.

Aktiviteter på Upsala GK

Under säsong förekommer en mängd aktiviteter på Upsala GK och då främst genom alla kommittéer. Läs mer på respektive kommittésida på svenskalag.se

Grönt kort

Vi erbjuder grönt kort-kurser året runt, under säsong utomhus och vinterhalvåret i vår golfstudio. Läs mer här!

1937

Klubben grundades år

22

Invald i SGF som nummer

3

Banor

1993

Medlemmar

Golf i Uppsala tidsbokning

Boka starttid direkt!

En plats för alla, en plats att längta till