Fakturainformation - Frågor & svar

Har du frågor om din faktura? Då har du kommit helt rätt.

I vår skickas fakturorna ut för 2024.

Majoriteten får fakturan via e-post, på den adress som är registrerad i MinGolf. Saknas/felaktig adress, skickas fakturan brevledes till postadressen i MinGolf.

Allmänna frågor

Hur ser fakturan ut?

.

Kan jag delbetala fakturan?

Betalningsvillkor

Hur lång tid har jag på mig att betala?

30 dagar från fakturadatum. Är fakturan obetald sju (7) dagar efter förfallodatum skickas även en påminnelsefaktura med en lagstadgad påminnelseavgift á 60kr utöver det ursprungliga beloppet.

Vad händer om jag inte betalar?

Är fakturan obetald sju (7) dagar efter förfallodatum skickas även en påminnelsefaktura med en lagstadgad påminnelseavgift á 60kr utöver det ursprungliga beloppet. Vi reserverar oss rätten att ställa ut inkassokrav vid utebliven betalning efter påminnelseavisering.

Medlemskap

Hur byter jag medlemskapskategori?

Sista datumet att anmäla kategoriändring är 31/12. Kategoriändring efter att fakturan mottagits görs skriftligen till info@upsalagk.se mot en administrativ avgift på 300kr per medlemskap.

Hur begär jag utträde ur klubben?

Sista datumet att begära är 31/12. Utträde efter att fakturan mottagits görs skriftligen till info@upsalagk.se mot en administrativ avgift på 300kr per medlemskap.

Friskvårdsbidrag

Hur får jag ett friskvårdskvitto?

Mer info kommer.

Är vi anslutna via Epassi?

Nej, det är vi inte. Anledningen till detta är serviceavgiften på 10% Epassi belastar oss, per kund, vilket inte går att rättfärdiga gentemot dig som medlem.

Golf i Uppsala tidsbokning

Boka starttid direkt!

En plats för alla, en plats att längta till