• JSM för klubblag

Nu har två omgångar av JSM Klubblag spelats i Sverige och UGK har skött sig galant hittills. Senast så spelade juniorlaget omgång 2 på Österåker GK och Västerled.  I omgång 2 så är det matchspel rakt igenom där alla klubbar möter varandra i sin respektive pool. Fredagen den 14 augusti så spelade vi två matcher, Saltsjöbaden GK på förmiddagen och Haninge GK på eftermiddagen. Vi spelade lika mot Saltsjöbaden GK med 2 vunna matcher, 2 förlorade matcher och 1 match som slutade lika av 5 möjliga. På eftermiddagen så började gänget komma igång lite mer och vi vann med 4-1 över Haninge GK. Det innebar att på lördagen så hade vi det helt i våra egna händer för vidare avancemang. Lördagen vann vi över Hagge GK med 4-1 och Sverigefinalen var ett faktum.

Det var bra spel rakt igenom av UGK men lite extra nämnvärt är Gustav Liljedahl som var 16 under par på de 44 hål han spelade, samt Stina Wikstöm och Tindra Larsson som var 4 under par efter 11 hål i deras foursome under lördagen. Tindra gjorde även hole-in-one på inspelet!

Sverigefinalen spelas den 3 till 6 september på Lindö Ängsbana!