• Konferensresa 2019

   

  Konferensresa 2019

   

  Nu är konferensresan för 2019 bokad, resan kommer även i år att gå till Alicante området (solsäkert!) och Mar Menor som ligger 10 mil söder om Alicante, nära La Manga, och där kommer vi att bo på Intercontinental Hotel som är ett 5-stjärnigt hotell som ligger i anslutning till golfbanan. Jag var nere i Alicante för två veckor sedan, träffade Christina och Andres, och vi spelade Mar Menor, El Valle och Hacienda Riquelme, som alla höll riktigt bra kvalitet, vi kollade av hotellet och restauranger, kändes riktigt bra.

  Ni som väljer att åka den ”korta” resan reser från Arlanda torsdag 17 oktober 11.00, landar i Alicante 14.55 och reser hem tisdag 22 oktober 15.30, landar på Arlanda 19.20.

  Ni kommer att spela på Mar Menor 3 dagar och på Hacienda Riquelme, som ligger ca en halvtimme från Mar Menor, en dag. Capris 12.000kr, tillägg ca 2.000kr för enkelrum.

  Ni som väljer att åka den ”långa” resan reser från Arlanda tisdag 15 oktober 11.00, landar i Alicante 14.55 och reser hem tisdag 22 oktober 15.30, landar på Arlanda 19.20.

  Ni kommer att spela på Mar Menor 4 dagar, på El Valle och Hacienda Riquelme, som båda ligger ca en halvtimme från Mar Menor, en dag var. Capris 16.000kr, tillägg ca 3.000kr för enkelrum.

  I priset ingår transport med taxi t/r Arlanda, flyg med golfbag, två incheckade bagage samt handbagage, transfer t/r Alicante flygplats – Mar Menor, frukost, lunch och middag med dryck, alla tranfers, golfbil eller golfvagn, polletter till rangen, fri tillgång till spa och inomhuspool samt padel på eftermiddagarna för de som önskar.

  Golftävlingen kommer som vanligt att spelas över 4 dagar (fredag – måndag).

  För er som vill veta mer om Mar Menor golf och hotell gå då in på www.golf-marmenor.com

  Gällande El Valle och Hacienda Riquelme gå då in på www.elvallegolfresort.com och

  www.gnkgolf.com/campos/haciendariquelme

  Christina och Andres från Nova Golf kommer även under denna resa att vara oss behjälpliga och se till att allt fungerar.

  Återkom gärna till mig om det är någon information ni saknar.

  Anmälan gör ni till christer.schenholm@upsalagk.se