Glad påsk!

Vilken påsk vi fick! Ledigheten smygstartade med fint väder och högre temperaturer, solen hälsade på under årets första stora demodag. Tack till alla som kom och våra samarbetsleverantörer för att ni tog er tid. Sen la solen i en extra växel och brassade på ordentligt under söndag och måndag. Bollmaskinen på rangen gjorde säsongsdebut vilket resulterade i fulla mattor och många slagna bollar. Se till att fylla på rangekortet i shopen eller direkt i maskinen med swish.

Kön ringlade sig lång till Lilla banan och vi förstår att det kliar i fingrarna. Därför kör vi vår-greenfee tills vidare, läs mer här!

Shopen öppnar imorgon tisdag 19/4! Öppet vardagar 09-17 tills vidare, sporadiskt helgöppet än så länge. Inga garantier innan maj månad, men klubbhuset är öppet som vanligt. Det firar vi med en tävling: håll utkik på Facebook och Instagram.

I skrivande stund finns ingen ny prognos vad gäller Mellan- och Stora banan. Vi håller tummarna att det varma vädret håller i sig, och att temperaturen jämnar ut sig även nattetid. Leif med personal är supertaggade att få sätta tänderna i banan, så fort tjälen gått ur marken.

5277ADB9-3083-42C8-A34E-AA6DBE58361F

Från demodagen 15/4.

Golf i Uppsala tidsbokning

Boka starttid direkt!

En plats för alla, en plats att längta till