• Nyhetsbrev 2 april

Allmän information

Alla banor är nu öppna, 18-hålsbanan med tidsbokning, Mellan- och Lilla 9an med pegränna men alla banor med ordinarie greener. Shop, reception och restaurang har öppet nu före påsk minst mellan 10-15, kiosken är fortfarande stängd. I dessa coronatider uppmanar vi er att vara extra försiktiga, se nedan lite rekommendationer från oss som jobbar

Hemliga resan

På grund av coronapandemin så ställer Damkommittén in årets Hemliga resa

Information från shopen

Erbjudande från våra nya krögare

Nu kan ni köpa bunkerkort i restaurangen och få 10% extra om ni laddar kortet med 1.000-5.000kr och 15% extra om laddar kortet med minst 5.000kr.

Extra erbjudande till alla 7-dagarsmedlemmar som får 10% extra rabatt på hela restaurangens och kioskens utbud när dom betalar med bunkerkortet

Påskerbjudande från shopen

Information om drivingrangen

Drivingrangen är nu öppen med riktiga Titleistbollar, bankkort och solokort gäller för att köpa bollar i bollmaskin. Vi har nu satt på prismer på flaggstängerna på målgreenerna.

Information från Seniorkommittén

Seniorkommittén meddelar att alla förberedelser inför säsongen fortlöper enligt schema och att Seniorkommitténs flik på hemsidan är uppdaterad med spelschema och allt som händer 2020. www.upsalagk.se  ”Klubb”, ”Kommittéer” och ”Seniorkommittén”. Som det ser ut nu så kommer det inte bli något upptaktsmöte med Seniorkommittén

Golfskoj för knattar

GolfSkoj är ett framgångsrikt koncept på Upsala GK för våra allra yngsta golfare (5-10 år) med träning, lekar, tävlingar m.m. GolfSkoj är ett sätt att komma in i golfen, börja på de enklaste banorna (30m-banan & 50m-banan, spel med innebandybollar & tennisbollar) för att sen spela på 100m-banan med riktiga bollar och successivt få sitt gröna kort. GolfSkoj följer svenska golfförbundets ”Golfäventyret” som har tagit fram just dessa olika banor tillsammans med progressiva övningar & regelkunskap. Självklart tar tränare och ledare på UGK hand om denna utveckling och guidar barnen i rätt takt genom de olika stegen. Vi erbjuder träning året runt med uppehåll en kort period på vintern. Vi har ett gediget & roligt träningsprogram med flera träffar i veckan. Vi anordnar läger, ”sommarlovsfritids”, tävlingar, sociala aktiviteter m.m.

För anmälan och mer info gå in på: https://www.svenskalag.se/upsalagk/sida/69422/golf-skoj eller kontakta Marcus Eidelöf (marcus.eidelof@upsalagk.se/076-1331180)

Nytt schema för vår-, sommar- och specialkurser för både medlemmar och nybörjare

Vår-, sommar- och specialkurser både för medlemmar och nybörjare. Klicka på länkarna ned för fullständigt kursutbud.

Kurser för våra golfare

Kurser för våra nya golfare

Frivilliga till EM för Boys

4-12 juli 2020 arrangerar Upsala GK EM för Boys och då kommer 16 nationer med 6 spelare och 3-4 ledare att komma till Upsala GK.

EM för Boys är ett av de största golfeventen i Sverige 2020 och det innebär att vi kommer att behöva ett antal frivilliga som kan hjälpa till med t.ex. resultatrapportering från hålen, forecaddies på vissa hål, chaufförer till våra minibussar som skjutsar deltagarna till och från Radisson Blue som är officiellt spelarhotell, värdar och värdinnor, m.m. Om du (ni) är villiga att hjälpa till under EM så skicka då gärna ett mail till info@upsalagk.se och berätta gärna när under perioden ni kan hjälpa till och då helst med vad.

Tidningen Svensk Golf

Från och med maj 2020 så har Svenska Golfförbundet sålt rättigheterna till tidningen Svensk Golf till tidningsförlaget Egmont, sista numret från Svenska Golfförbundet kommer under våren och första numret från Egmont kommer att komma ut 2 juni. Om ni vill prenumerera på Svensk Golf gå då in på följande länk https://www.dintidning.se/SG3192

Har du rätt adress i GIT?

Vid byte av adress, mailadress eller telefon, meddela oss detta vi eller gå in på Min Golf och gör själva dessa ändringar.

facebook homepage