• Nyhetsbrev 18 september

European Ladies´ Team Championship!!

Visst är det häftigt. Mästare för tredje året i rad och på Upsala GK!

Efter många turer blev den av – vår stortävling 2020. Pojkarna skulle ha varit här i juli men nu fick vi damerna i stället. Inget dåligt byte.

Tävlingen spelades i ett mindre format. Endast 12 lag och varje lag hade fyra spelare i stället för 6. Sverige, med alla spelare topprankade, var förhandsfavoriter tillsammans med Italien, Spanien och Tyskland. På lördag eftermiddag var det klart. Svenskorna vann den avgörande matchen mot Tyskland på hål 15. Tyvärr åskådarförbud varför inramningen inte lika festlig som vi hade hoppats.

Alla har lovordat arrangemanget. Spelare, ledare och även tackbrev från nationsförbunden.
    Mest lovord fick dock vår bana! Idel superlativer! Tack Leif och grabbarna på banan.

Klubben tackar alla funktionärer. Det var tidvis både kallt och blåsigt därute men bara glada miner och många uppskattande kommentarer från spelare och ledare. Särskilt tack till min bror Eggert som har varit spindeln i nätet och hållit ordning på ett gäng lite spretiga entusiaster. Jag vill också tacka alla de medlemmar som erbjöd sina tjänster och som inte behövdes. Det finns en samhörighet i klubben som vi skall ta vara på!

Stort tack till Sean och restaurangen. Både mat och service lovordades.

Tack till medlemmarna som upplåtit sin bana under en hel vecka. Jag hoppas att kompensationen för detta är stolthet och en ökad klubbkänsla som är så viktig för en golfklubb.

Nu ser vi fram emot en lång härlig golfhöst och en snöfri vinter! Vi diskuterar att ha Mellan banan öppen så mycket som möjligt i vinter. Om vi sköter oss fixar Leif och killarna resten!

Einar Brekkan

Klicka på bilden för att ladda ner PDF.

Höstårsmöte

Höstårsmötet kommer att avhållas onsdag 4 november, vi återkommer om tid och plats. Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 23 september.

REA i Shopen

Information från vår banchef

På 18-hålsbanan är det startförbud från hål 1 varje måndag, onsdag och fredag mellan 6.15-7.00 och från hål 10 samma dagar mellan 7.30-9.00 för att våra banarbetare ska hinna med.

Bokning av privatlektioner

Bokning av privatlektioner gör ni till våra tränare Jakob jakob.remon@upsalagk.se och Marcus marcus.eidelof@upsalagk.se

Se filmer om att laga nedslagsmärken och laga uppslagen torv

Frågor om ert nya hcp

Om ni har frågor om ert nya hcp maila då till Stefan Bergström stefan@sber.se  eller Håkan Pettersson hpe@comhem.se

Information från shopen

Lunchmeny 21-25 september

Pyttipanna med rödbetor och stekt ägg
    Pasta med fläskfilé, dijon och kantareller

Pannbiff med stekt lök, rödvinssås och kokt potatis
    Pasta med lax och saffran

Höstgryta med kantareller och potatispuré
    Köttfärssås med penne rigate och parmesan

Ärtsoppa och pannkakor
    Fisk- och skaldjurspasta med dillpesto

Wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré
    Pasta Carbonara

Veckans vegetariska: Bönragu med grönsaksrisotto

Lunch kommer naturligtvis även att serveras på helger och vad som kommer att serveras kommande helger är ännu inte klar

Har du rätt adress i GIT?

Vid byte av adress, mailadress eller telefon, meddela oss detta vi eller gå in på Min Golf och gör själva dessa ändringar.

facebook homepage