Gruppträning med Jakob

AimPoint 12 maj

Söndagen 12 maj kommer William Monier till oss för att tillsammans med Jakob lära ut puttsystemet som proffsen använder på TV, AimPoint. William Monier är en av landets tre AimPoint Certifierade Level 2 instruktörer, samt 5 års användning i sitt egna spel.

Klicka på knapparna nedan för anmälan!

Jag tycker det har förändrat hela min syn på greenläsning och framförallt har det blivit mycket tydligare att ta beslut. De största fördelarna jag ser är att jag får färre treputtar och jag sänker fler puttar inom 2 meter. AimPoint kommer hjälpa dig till att slå färre treputtar som är ett stort problem för den vanliga klubbgolfaren. Det kommer hjälpa dig att få i fler korta puttar. Du kommer även få en snabbare och tydligare beslutsprocess i ditt spel. /William Monier

AimPoint Express är ett puttningskoncept som format ett konkret sätt att avgöra bollens fart och greenens lutning genom att använda fötterna och händerna. Att läsa greenen korrekt och sedan kunna starta bollen på rätt linje med rätt fart är basen i detta koncept för puttning. AimPoint används världen över av bland annat; Madelene Sagström, Lilia Vu, Viktor Hovland.

Golf i Uppsala tidsbokning

Boka starttid direkt!

En plats för alla, en plats att längta till