Vardagsgolfen 2021 verksamhetsplan

Verksamhetsplan för Vardagsgolfen år 2021.

I vardagskommittén ingår Uno Haglund, Kjell Mohlin, Lena Åsenlöf, Sten Lindgren med Gunnel Jägare som ordförande.

Vision för vardagsgolfen: Alla är välkomna att spela och vi möter varandra med glädje, öppenhet, respekt och ett gott humör.

Säsongsavgiften är 100 kr per person. På 18-hålsbanan 20 kr per gång (till priser)

Verksamhetsplanen för 2021.

Skulle det visa sig att pandemin fortfarande kommer att begränsa olika aktiviteter kommer vi naturligtvis att förhålla oss till dessa regler.

Vision för vardagsgolfen: Alla är välkomna att spela och vi möter varandra med glädje, öppenhet, respekt och ett gott humör och alla spelar med alla.

Vi ser fram emot möjligheten att ha utbyte med Grönlund GK 4 gånger och gästspel på annan bana 1-2 gånger. Spel på 18-hålsbanan 16 gånger: 8 ronder Eclectic och 8 gånger spel om gamla Eckerö priset samt matchspel.

Avslutningspriser delas ut i tre delar, vardagsgolf, eclectic och 18-hålsbanan.

Lilla banan och mellan banan spelas varannan fredag. 18 hål vid varje tillfälle med möjlighet att endast spela 9 hål. 3 gånger kval till shoot out (kvalificering) plus final.

Scramble på lilla banan vid säsongstart och säsongavslutning. Vi planerar också några tävlingar med varierande spelformer under säsongen, bästboll, foursome och greensome, flaggtävling vid midsommar.

Lilla banan 14 ronder varav 3 gånger shoot out och en final. Två scramble och ev. någon annan spelform.

Mellanbanan 8 ronder med varierande spelformer som bästboll, foursome och flagg golf vi midsommar.

Träning med PRO. Föredrag om hur vi gör spelet smidigare och snabbare.

Vi kommer som vanligt att ha upptaktsmöte, avslutningslunch och adventskaffe.

Gunnel Jägare

Vardagskommittén

På 18-hålsbanan: 16 ronder varav 8 Eclectic och 8 ronder Eckerölinjen och Matchspel
Lilla banan: 14 ronder två Scramble.                                                                                                                                                                                       Mellan banan: 8 ronder med varierande spelformer.

Vi avslutar säsongen med en Scramble på lilla banan.
Vi spelar 4 gånger på Grönlund GK.
Prel. två gästspel på annan bana och, om intresse finns.
Träning med Pro och regelträff.
Vi har Upptaktsmöte och kommer att ha Avslutningslunch och Adventskaffe.

Gunnel Jägare