Custom Fitting & Trackman

Custom fitting

Vi på Upsala golfklubb vill hjälpa dig på bästa möjliga sätt oavsett vilken nivå du befinner dig på med din golf. Ett oerhört enkelt sätt att förbättra sitt golfspel är att ha rätt utrustning med sig i bagen. Därför prioriterar vi den otroligt viktiga tjänsten ”Custom Fitting” för er medlemmar och gäster. Med skräddarsydda klubbor anpassade just för dig till längd, lie vinkel, skaftflex och grepp tjocklek m.m, är målet att din golf ska bli både enklare och roligare!

Utprovningen börjar med ett kort samtal om ditt nuvarande spel, vad du har för styrkor och svagheter och vad du vill förbättra/förändra. Du kanske vill slå rakare med drivern eller träffa fler greener.

Vi använder oss av den senaste versionen av golfradarn Trackman Launch Monitor: Trackman 4. Trackman mäter bollbanan och även klubbans 3-dimensionella rörelsemönster. Med hjälp av Trackman så får vi ut väldigt exakta siffror för att hjälpa dig att få ut den bästa möjliga bollflykten däribland; utgångsvinkel, spinn, landningsvinkel och svinghastighet.

”Custom Fitting”/Utprovningen tar ca 45-50 min och kostar 595 kr.  Vid köp av klubbor för 3000 kr så återbetalas 50% av utprovningskostnaden och vid köp av 6000 kr återbetalas 100% av utprovningskostnaden. Utprovningen i sig ger dig som kund en värdefull analys i den bästa tänkbara mätutrustningen, läs mer nedan.

 

Trackman Launch Monitor

Trackman är den ledande golfradarn, det självklara valet för proffsen på världstourerna och självklart även på Upsala GK.

Den nya Trackman 4 är den mest precisa golfradarn som hittills byggts. Med Trackman’s hjälp så försvinner mycket av osäkerheterna inom lektioner och klubbutprovning då Trackman inte bara mäter bollen utan också klubban med väldigt exakta mått (+/- 1 fot per 100 yards).

Boka din ”custom Fitting” redan idag, du kommer inte att ångra dig!

Kontakt & Bokning: jakob.remon@upsalagk.se 073-159 81 39

Välkomna!